4 Comments

 1. nazif halil
  11.06.2014 @ 13:39

  az nqmam kaji rechi poveche ot polovinata zibi iskam da mi se postavi implant . Moje li da se sloji chastichno implant i na drugite lipsvashti mesta da se napravi most, t.e ot imlant do implant da se napravi most… Poneje sam ot Burgas kiq kray – molq da mi kajete cenata na edin implant , za da si napravq edna gruba smetka da li sa po vazmojnostite mi ,, BLAGODARq vi mnogo i da mi izvete che vi otnemam ot sbodnoto vi vreme

  Reply

  • Dr. Bogomil Stoev
   15.06.2014 @ 7:23

   Здравейте.
   Напълно е възможно да се поставят няколко импланти, на които след това да се захване мост. Преди всичко обаче, трябва да направите поне една панорамна снимка, за да се види има ли възможност да се поставят импланти и колко. Освен това, ако се установи, че е възможно да се използват импланти, трябва да направите и една КТ(компютърна томография) снимка, за да се определят имплантите, които могат да се поставят. В зависимост от това се определя и цената на един имплант, като при нас тя не се заплаща наведнъж, а на три части.

   С уважение,
   Д-р Стоев

   Reply

 2. Симонета Йорданова
  05.08.2014 @ 7:12

  Здравейте, имам един изваден зъб. До него се намира зъб, лекуван от гангрена и излекуван, който е умъртвен и сега 2/3 от него е пломба. Въпроса ми е дали в случая е по добре до него да се постави имплант ( има ли въобще смисъл )или с единична корона и мост към мъртвия пломбиран зъб? Благодаря предварително.

  Reply

  • Dr. Bogomil Stoev
   10.08.2014 @ 14:12

   Здравейте и благодаря за запитването. По принцип, за да се постави имплант е необходимо да има някои условия, които да са налични и ако те могат да бъдат спазени или създадени, то няма никакъв проблем да бъде поставен имплант. Но за съжаление, информацията, която ми предоставяте е недостатъчна, за да мога да ви отговоря по-конкретно на зададения въпрос. Заповядайте на една консултация и ще обсъдим всички възможни варианти на лечение.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *